Algemene Voorwaarden

Afspraken maken, gewoon om duidelijk te zijn, gewoon fijn, gewoon handig. En om gewoon zeker te zijn dat er geen verwarring ontstaat: al onze prijzen zijn exclusief btw.

Afname

Of het een groot event is of een exclusief intiem diner, wij regelen het Gewoon omdat we dat Geweldig vinden. Maar helemaal ‘privé’ is het niet. Lunches en borrelplanken zijn af te nemen vanaf 15 personen. 

Allergenen en uitzonderingen

Wij zijn niet allergisch voor allergieën maar worden wel graag op de hoogte gesteld! Speciale wensen, uitzonderingen of dingen die absoluut niet op het menu mogen? Laat het ons weten dan houden wij er rekening mee.

Bezorging

Bij ontzorgen hoort ook bezorgen. Wij brengen onze hapjes gewoon naar u toe. De kosten hiervan worden berekend op basis van reistijd, kilometerstand. Zakelijk ‘verkeer’ in Eindhoven bedraagt € 12,50, in en rondom Son en Breugel rekenen wij een iets zachter prijsje namelijk € 9,50. Daarnaast brengen we eventuele parkeerkosten in rekening.

Materiaal

Wij zorgen graag goed voor u, doet u dat dan voor onze spullen? Om maar even gewoon duidelijk te zijn, ons materiaal wordt schoon geleverd, zo ontvangen we het ook graag terug, dan is het namelijk gratis. En in goede staat natuurlijk. Iets kapot? Kan gebeuren natuurlijk, we brengen het alleen wel in rekening. Geen zin om af te wassen? Geen probleem, doen wij gewoon tegen een klein prijsje.

Drank

Neemt u een pakket inclusief drank af? Goed idee, dat is nog eens compleet ontzorgd. Vijf uur lang schenken wij bier, wijn en fris. Een uurtje langer doorgaan? Dat kost slechts € 2,50 per persoon. Wensen buiten ons aanbod, bespreken we gewoon. Speciaal bier bijvoorbeeld. Vanaf 50 personen is dit mogelijk voor een meerprijs van € 2,50 per persoon. Net als gedestilleerd. Minder dan 50 personen? Geen probleem voor een meerprijs van € 3,50 per persoon regelen we dat gewoon.

Betalingstermijn

Voor zakelijke elementen geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Groot event? Dan brengen voorafgaand 50% van het totaalbedrag in rekening. Bij niet nakomen van deze afspraak zijn wij genoodzaakt het event af te lassen. Dat is niet geweldig maar gewoon jammer. Voor particuliere afname geldt een betalingstermijn van 8 dagen.

Extra

Uw feest aankleden, het Gewoon Geweldig maken? Wij kunnen alles voor u huren zoals tenten, statafels met rokken, koelkasten en biertafels.

Gewoon contact opnemend doe je hier, vinden wij geweldig!

There are four components to composing an article: affordable-papers.net introduction, body, conclusion, and conclusion.

Top